Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Χωρίς τους Καμπιάσο και Ντομίνγκεζ,όπως αναμενόταν,θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για την Θεσσαλονίκη,για τον εξ αναβολής αγώνα κόντρα στον Ηρακλή,καθώς ο Μάρκο Σίλβα προτίμησε να τους προφυλάξει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Η απογευματινή προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού, την Τρίτη, έγραψε τον «επίλογο» στην προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς με τον Ηρακλή. Για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον «γηραιό», η ομάδα μας είναι έτοιμη και η αποστολή θα αναχωρήσει την Τετάρτη. Θυμίζουμε ότι η σέντρα του ματς είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Καμπιάσο κάνει συντηρητικό πρόγραμμα, προληπτικά, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το ματς με τον Ηρακλή. Η ενόχληση που αισθανόταν τις προηγούμενες ημέρες ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ τον αναγκάζει να μείνει, επίσης, εκτός δράσης για το αυριανό ματς. Η επάνοδός του, όπως και εκείνη του συμπατριώτη του, μέσου του Ολυμπιακού, αναμένεται πολύ σύντομα.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :