Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ : ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΣΟΥΜΕ... ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!


Στον «Γαύρο» μίλησε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας και πλέον, ο μοναδικός στόχος που έχει μείνει, είναι αυτός του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός παίκτης του Θρύλου, ανέφερε πως όλοι θα κάνουν το παν προκειμένου να αναδείξουν σε πρωταθλήτρια την ομάδα, προκειμένου να διατηρήσει στην κατοχή της τον τίτλο.

«Οφείλουμε να ξεχάσουμε την Ευρωλίγκα. Εννοείται ότι όλοι είμαστε απογοητευμένοι από την απόδοσή μας. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ και το πληρώσαμε αυτό, είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς που μας κόστισαν και ποτέ δεν μπορέσαμε να βρούμε τον κανονικό μας ρυθμό», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Στρόμπερι, για να συνεχίσει.

«Τώρα έχουμε όλη μας την ομάδα έτοιμη. Οφείλουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, να σκυλιάσουμε στην προπόνηση κάθε μέρα και να βρούμε τρόπο για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό είναι που μετρά μόνο πια. Πλέον πρέπει ο καθένας να παίζει σκληρά για την ομάδα, να βρεθούν εκ νέου οι ρόλοι μας στο γήπεδο, τώρα που το ρόστερ μας έχει πάρει την τελική του μορφή και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :