Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΧΑΝΤΕΡ : ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΕ 4ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ... ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ!

Ο Οθέλο Χάντερ μίλησε για την πρόκριση στους τελικούς και πως εκείνος κι οι συμπαίκτες του γύρισαν τον… διακόπτη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικάνος σέντερ του Θρύλου στο «Eurohoops.net»:

Αρχικά: «Δείξαμε τι συμβαίνει όταν παίζουμε σκληρά κι αποδίδουμε την άμυνα μας. Δεν γίνεται να μπαίνουμε στο παρκέ λες κι όλα είναι εύκολα… Όταν κάνουμε αυτά που πρέπει είμαστε μια πολύ σκληρή ομάδα κι αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο».

Για την αλλαγή της εικόνας που έδειξαν οι “ερυθρόλευκοι” που έφερε και την ανατροπή από το -17, λέγοντας:

« Ο προπονητής μας είπε στο ημίχρονο ότι “παιδιά, τι γίνεται; αποφασίσατε να μην παίξετε;” κι είχε δίκιο! Ήταν κάτι πολύ κακό! Δεν γίνεται απλά να… υπάρχουμε στο παρκέ, πρέπει να τα δίνουμε όλα επί 40 λεπτά.Όλοι είπαμε ότι “Δεν θέλουμε να χάσουμε. Τι είναι αυτά που κάνουμε;”. Δεν θέλαμε να παίξουμε άλλον αγώνα κι έπρεπε να το δείξουμε… κι αυτό κάναμε».

Για το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς:

«Το ΣΕΦ μας δίνει μεγάλη ώθηση αλλά δεν πιστεύω ότι έχουμε πλεονέκτημα. Μιλάμε για τελικούς, αυτό που μετράει περισσότερο είναι ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος θα βάλει το σώμα στη “φωτιά”. Αν παίξουμε όπως πρέπει θα τα καταφέρουμε».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :