Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΟΙ... ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΣΕΦ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν μεγάλο... πρόβλημα όταν γνωρίζουν την ήττα από τον Ολυμπιακό, σε οποιοδήποτε άθλημα (δηλαδή σε όλα).

Δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς την χθεσινή αντίδραση του πάγκου της ΑΕΚ στο ΣΕΦ, όταν η ομάδα τους πετύχαινε... καλάθι! 

Εντάξει, να δεχθούμε ότι στην αρχή του αγώνα που είχαν προηγηθεί ή που ήταν κοντά στο σκορ, έπρεπε να πανηγυρίζουν και να φωνάζουν! Αλλά να πανηγυρίζεις επειδή έριξες τη διαφορά από τους 18 στους 15 είναι για γέλια! 

Το γεγονός αυτό προκάλεσε το γέλιο στον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε στις εξέδρες του ΣΕΦ, μαζί με απορία, αφού κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει τη σκοπιμότητα των... πανηγυρισμών για το -15 από το -18 λίγο πριν το τέλος του αγώνα!

Μήπως ήταν το γεγονός ότι δεν θα έτρωγαν πάλι... 35άρα; Εδώ ο πάγκος τους έγινε άνω κάτω με το επεισόδιο ανάμεσα σε Ζντοβτς και Γκριν (δείτε το βίντεο εδώ), ο κόσμος τους έκραξε με το γνωστό... σύνθημα, και αντί να δουν τα του... οίκου τους (το πιάσατε, έτσι;) πανηγύριζαν την επιστροφή στο -15! 

ΕΛΕΟΣ πραγματικά... Να γιατί ο Νεστορίδης είχε δίκιο όταν είπε τη συγκεκριμένη ατάκα που μέχρι και σήμερα ενοχλεί τους Αεκτζήδες σε όλο τον πλανήτη... "Αεκάκι"...
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :