Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!


Οι Νέες Γυναίκες του Θρύλου επικράτησαν με 12-0 του Νηρέα Χαλανδρίου και εξασφάλισαν την παρουσία τους στον αυριανό ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό στις 10:30 στο Κολυμβητήριο της Πεντέλης!

Την πρόκριση στον ημιτελικό του πρωταθλήματος εξασφάλισαν οι Νέες Γυναίκες του Ολυμπιακού καταλαμβάνοντας και μαθηματικά την 1η θέση του ομίλου τους μετά την επικράτηση με 12-0 του Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Η ομάδα των Γιάννη Μπενόπουλου και Κώστα Χατζηδάκη θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Η πρόκριση στον ημιτελικό μέσω της 1ης θέσης εξασφαλίστηκε και την Κυριακή στις 10:30 το πρωί στο Κολυμβητήριο της Πεντέλης, οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό που τερμάτισε στη 2η θέση του Α’ ομίλου. Στο παιχνίδι αυτό στόχος είναι η νίκη-πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19:00 στο Κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης με αντίπαλο τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ του ΝΟΒ και της Γλυφάδας.

Ακολουθούν τα οκτάλεπτα και οι σκόρερς του Ολυμπιακού από το παιχνίδι με τον Νηρέα Χαλανδρίου:

Τα οκτάλεπτα : 2-0, 3-0, 2-0, 5-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νίνου Παναγιώτα 3, Νίνου Ειρήνη 3, Φουντωτού Ελευθερία 2, Ακριτίδου Αλεξάνδρα 1, Μπαξιβανάκη Κατερίνα 1, Λιαπάκη Κατερίνα 1, Εξαρχάκου Σταυρούλα 1.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :