Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΝ (ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ) ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!

Από έναν μόλις δικό τους άνθρωπο θα μπορεί να έχει κάθε ποδοσφαιριστής στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ!

Ακόμα και οι συγγενείς ή κοντινοί στους ποδοσφαιριστές άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να δουν από κοντά τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αφού έτσι επέλεξε ο Κοντονής με την απόφαση που πήρε να διεξαχθεί ο αγώνας μπροστά σε άδεια καθίσματα για... προληπτικούς λόγους! 

Όπως λοιπόν ενημερώθηκαν οι ομάδες από την ΕΠΟ, κάθε ΠΑΕ θα πάρει από 150 προσκλήσεις. Κάθε ποδοσφαιριστής, βασικός, αναπληρωματικός ή εκτός αποστολής, δικαιούται μια πρόσκληση για έναν δικό του άνθρωπο (συγγενή, φίλο, σύντροφο κλπ.), ενώ η ομοσπονδία θα πάρει για τις ανάγκες της 250 προσκλήσεις.

Οι λίστες με τα ονόματα, τα ΑΦΜ και τους αριθμούς ταυτότητας των «επισκεπτών» θα σταλούν στην ΕΠΟ και από εκεί θα δοθούν στη ΓΑΔΑ.

Και μη χειρότερα... 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :