Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΓΙ'ΑΥΤΟ... ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΓΚ!


Ο Πάτρικ Γιανγκ άρχισε... διάλογο με τον Ματ Τζάνινγκ στο Twitter, εκδηλώνοντας το άγχος του για... το σουβλάκι!

Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Ματ Τζάνινγκ ξεκίνησε τις διακοπές του. Πρώτος σταθμός... η Ιταλία στην οποία πέρασε ενάμιση χρόνο της καριέρας του, φορώντας τη φανέλα της Σιένα. Καθώς, λοιπόν, ολοκληρώνεται η παρουσία του στη χώρα, δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την... ανησυχία του για το γεγονός πως δεν θα μπορεί να φάει gelato από αύριο.

Στο... πρόβλημά του πήρε θέση ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος απάντησε στο ίδιο στιλ! Ο σέντερ του Ολυμπιακού όμως δεν αγχώνεται για το παγωτό, αλλά για το... σουβλάκι.

"Έτσι αγόρι μου. Το ίδιο πρόβλημα θα έχω εγώ με το σουβλάκι", έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, ως απάντηση σε όσα ισχυρίστηκε ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Για όσους δεν το θυμούνται, ο Πάτρικ Γιανγκ είχε δώσει από την αρχή της σεζόν τα... διαπιστευτήριά του σε ό,τι αφορά το φαγητό. Σουβλάκι πάνω απ όλα, για τον 23χρονο σέντερ του Θρύλου, ο οποίος είχε απαντήσει πως αυτό είναι το πιο παραδοσιακό φαγητό της χώρας μας, σε κουίζ που είχε κάνει η Euroleague με εκείνον και τον Ντάνιελ Χάκετ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :