Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ : ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ...

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε στους συμπατριώτες του για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα και το κλίμα που θα συναντήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο Βελιγράδι : 

«Ανυπομονώ για το φιλικό ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Στους δύο αδερφικούς συλλόγους. Και φυσικά για το γεγονός ότι θα παίξω ξανά με ερυθρόλευκα στο Μαρακανά. Είμαι πολύ χαρούμενος που κανονίστηκε αυτό το παιχνίδι. Και για τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα αλλά και για όλους τους Σέρβους που θα δουν ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω, αν και ανεπίσημη, ο Ολυμπιακός θα κατέβει με πολύ δυνατή ομάδα.

Εύχομαι το γήπεδο να είναι γεμάτο και οι φίλαθλοι να χαιρετήσουν τους πρωταθλητές Σερβίας και τον Ολυμπιακό.

Οι συμπαίκτες μου με ρωτάνε συχνά για το κλίμα στο Βελιγράδι. Τους είπα να περιμένουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και μια τρομερή χορογραφία όπως μας έχουν συνηθίσει οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα. Θα είναι κάτι το μοναδικό».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :