Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΧΑΝΤΕΡ : ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!


Με 2-1 στη σειρά των τελικών προηγείται επί του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά το 66-68 στο ΟΑΚΑ και το 77-72 στο ΣΕΦ, έκανε την... ανατροπή στις νίκες.

Ο Οθέλο Χάντερ μίλησε στη «Real News» για τους τελικούς με τους "πράσινους", αποκαλύπτοντας τα μυστικά της επιτυχίας, αλλά φυσικά κανενός τα μυαλά δεν παίρνουν αέρα, αφού η σειρά έχει... δρόμο ακόμα.

«Είμαστε μια ομάδα δυνατή και παθιασμένη, με όποιον και όπου και να παίζουμε. Καθένας από εμάς γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο, εκτελώντας με ακρίβεια τις εντολές του προπονητή. Είμαστε κοντά σ' έναν ακόμη τίτλο, όμως θα ήταν μεγάλο λάθος να πιστέψουμε ότι το πράγμα τελείωσε», ανέφερε ο Χάντερ και συνέχισε.

«Χρειάζεται συγκέντρωση, ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και προσήλωση στο πλάνο μας προκειμένου να νικήσουμε και στον επόμενο αγώνα και να κάνουμε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας. Δεν θα είναι εύκολο, είμαι βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα παραδοθεί χωρίς μάχη, όμως μας αρέσουν τα δύσκολα και έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ομάδα με μεγάλες δυνατότητες».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :