Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ... ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΙΝΤΕΖΗ!


Αποθαρρυντικά είναι τα πρώτα νέα για την κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη, που, πιθανότατα, έχει υποστεί... πελματιαία απονευρωσίτιδα, κάτι που σημαίνει πως χάνει τους τελικούς και το Προολυμπιακό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον διεθνή φόργουορντ των ερυθρόλευκων έχει υποστεί πελματιαία απονευρωσίτιδα, αυτό, δηλαδή, που προσπαθούσε να αποφύγει από τις 31 Μαρτίου, όταν και αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για έναν μήνα!

Αν επιβεβαιωθούν τα νέα, τότε ο "Πριντ", όχι μόνο χάνει τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, αλλά το Προολυμπιακό της Εθνικής ΚΑΙ τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν η «γαλανόλευκη» καταφέρει να πάρει το «εισιτήριο» για το Ρίο!

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού θα κάνει μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και είναι δεδομένο πως στο Λιμάνι υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :