Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!


Στον Ολυμπιακο έδωσε το προβάδισμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα επικρατώντας του Παναθηναϊκού στους τελικούς ο Στιβ Γιατζόγλου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στιβ Γιατζόγλου:

-για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη:
«Ο Άρης έχει κλατάρει. Έχει παίξει πολλά ματς στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και είναι κουρασμένος. Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ σήμερα ήταν ξεκούραστη. Οι δύο ομάδες έχουν ρόστερ που είναι κοντά το ένα το ένα στο άλλο και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα».

-για τις απουσίες που είχαν οι δύο ομάδες:
«Η ΑΕΚ έχει ένα πλήρες ρόστερ και δεν επηρεάζεται εάν λείπει ο Μαυροκεφαλίδης. Κατά τη γνώμη μου η ΑΕΚ έχει πολύ πιο βαθύ ρόστερ.

-για τη σειρά των αγώνων Άρη – ΑΕΚ:
«Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα επικρατήσει. Έκανε το break σήμερα και πλέον έχει τον πρώτο λόγο. Φυσικά και αυτό δεν μειώνει τα όσα έχει πετύχει ο Άρης. Κατά τη γνώμη μου η ΑΕΚ έχει σοβαρό προβάδισμα».

-για τον Γουάιτ:
«Όλοι οι αμερικανοί θέλουν να παίξουν στο ΝΒΑ. Θα είναι στο καμπ του Ντάλας. Όποια συμφωνία και να κάνει με όποια ομάδα θα έχει στο μυαλό του να φύγει για το ΝΒΑ. Θα περάσει από το Ντάλας. Το που θα καταλήξει είναι άλλο πράγμα. Φυσικά και είναι ένας παίκτης Ευρωλίγκας. Όποια ομάδα έχει πρόβλημα στο «3» μπορεί να τον έχει ρόστερ του θα βγει κερδισμένη».

-για τους Έλληνες στο ΝΒΑ;
«Πολλοί Έλληνες παίκτες μπορούσαν να τολμήσουν και να έχουν πετύχει πολλά στο ΝΒΑ. Ο Πρίντεζης. Ο Σπανούλης; Γύρισε γιατί δεν γούσταρε το ΝΒΑ. Ο Διαμαντίδης δεν μπορούσε; Φυσικά και μπορούσε. Τι; Αυτοί βάζουν τα παντελόνια τους ανάποδα; Ο Παπαλουκάς δεν μπορούσε; Στο στοιχείο της αθλητικότητας σαφώς και υπερέχουν. Πρέπει να βρεθείς στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάτι στο ΝΒΑ».

-για τους τελικούς Ολυμπιακός – ΠΑΟ:
«Δεν είναι καλό για το μπάσκετ να είναι συνεχώς αυτές οι ομάδες. Το Κύπελλο έχει φτάσει να είναι ένα παιχνίδι. Το σημαντικότερο στοιχείο στη σειρά αυτή είναι η έδρα. Έχεις έναν ΠΑΟ που άλλαξε προπονητή, όταν συμβαίνει αυτό, έχει θετικά στοιχεία. Όμως αυτή η εικόνα του ΠΑΟ με τον Άρη με προβλημάτισε σχετικά με το εάν η ομάδα μπορεί να κάνε break στο ΣΕΦ. Δεν φταίει ο Πεδουλάκης φυσικά. Αυτός κληρονόμησε το ρόστερ.

Δεν ξέρω όμως... Ίσως η εικόνα του ΠΑΟ με τον Άρη να είναι παραπλανητική. Ίσως να ετοιμάζει κάτι. Αυτή την στιγμή όμως νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα.

Για εμένα και οι 2 ομάδες ήταν στραβοφτιαγμενες για το μπάσκετ που παίζεται στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει επιτυχία τώρα, αλλά το ζήτημα είναι εάν έτσι όπως παίζει εάν μπορεί να επανέλθει σε F4; Ο ΠΑΟ ακόμη είναι σε μεταβατική περίοδο μετά του Ομπράντοβιτς. Κάθε χρόνο και αλλάζει προπονητές. Και εκείνος φέρνει τους παίκτες του.

Για τον Ιτούδη:
Ο Δημήτρης είναι ένας άξιος προπονητής όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες προπονητές. Ο Ιτούδης έχει φοιτήσει δίπλα στον Ομπράντοβιτς. Έχει μυαλό και την τύχη να τον εμπιστευθεί μια ομάδα που δίνει πολλά λεφτά για παίκτες. Αυτό είναι ένα τρομακτικό αβαντάζ. Το ζήτημα είναι ότι το πήγε ένας Έλληνας προπονητής και αυτό είναι καλό για όλες τις ομάδες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :