Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ Ο... ΜΟΥΡΙΝΙΟ!


Μόνο αν ο Ζοσέ Μουρίνιο δώσει το «ΟΚ» θα προχωρήσει η διαδικασία απόκτησης του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτουν νέα δημοσιεύματα.

Με την ανακοίνωση της πρόσληψης του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σειρά παίρνουν τα... μεταγραφικά ζητήματα των «κόκκινων διαβόλων» και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται το όνομα του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ο διεθνής σέντερ μπακ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους αμυντικούς που μπορούν να ενισχύσουν την άμυνα της Γιουνάιτεντ και όπως αποκαλύπτει σήμερα το «goal.com», μόνο αν ο Ζοσέ Μουρίνιο ανάψει το... «πράσινο» φως θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Στο σχετικό δημοσίευμα τονίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα υπήρξαν απ’ ευθείας συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδας του Μάντσεστερ και τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μην προχωρήσει άμεσα σε επίσημη πρόταση στη Ρόμα, αφού πρώτα ήθελαν τη συγκατάθεση του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου, είτε αυτός ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο είτε τελικά παρέμενε ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :