Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ... ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ!


Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε για το μεγάλο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, σχολίασε τη σημασίας της νίκης που πήρε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ και παράλληλα... αναφέρθηκε στον τραυματισμό του γιου του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματ Λοτζέσκι στη SportDay:

-το μεγάλο τρίποντο του Σπανούλη: «Ο Βασίλης είναι άξιος συγχαρητηρίων. Έχει αποδείξει πως είναι παίκτης των μεγάλων αγώνων και των τελευταίων σουτ. Γνωρίζουμε πως όταν η μπάλα καίει, δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη να εκτελέσει ή να κάνει μια σημαντική ασίστ. Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

-τις αλλαγές στην τακτική του Ολυμπιακού: «Προφανώς και αλλάξαμε κάποια πράγματα τα οποία και μας βοήθησαν. Άλλαξε η αμυντική μας προσέγγιση, αλλά και η συγκέντρωσή μας στο επιθετικό πλάνο. Είχαμε από την αρχή τον έλεγχο, δεν τους επιτρέψαμε να βάλουν εύκολα καλάθια όπως στο ΣΕΦ και τα καταφέραμε».

-την επιλογή να μη γίνει φάουλ πριν το τρίποντο του Διαμαντίδη: «Ήταν επιλογή μας να μην κάνουμε φάουλ και να παίξουμε άμυνα. Έχουμε έναν πολύ καλό αμυντικό ψηλό στις αλλαγές, τον Οθέλο Χάντερ που πίεσε σωστά, αλλά ο Διαμαντίδης είναι μεγάλος παίκτης και ευστόχησε. Ευτυχώς είχαμε χρόνο να απαντήσουμε».

-τη σημασία της νίκης: «Δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο. Απλώς απαντήσαμε στο διπλό τους. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί η συνέχεια θα είναι εξίσου δύσκολη».

-τον τραυματισμό του γιου του πριν τον πρώτο τελικό: «Το τάιμινγκ ήταν κακό. Γενικότερα η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για όλη την ομάδα. Όλοι όμως βοήθησαν από την πρώτη στιγμή για να ξεπεράσουμε την περιπέτεια και να μείνω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Ο γιος μου είναι ο μεγαλύτερος fan μου και δεν ήθελα να γυρίσω ηττημένος την Κυριακή, γιατί ήξερα πως θα μου κάνει παρατήρηση (γέλια). Έπρεπε να παίξω καλά και γι’ αυτόν. Όπως και ο Γιώργος (Πρίντεζης) που έπαιξε για τον πατέρα του».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :