Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...


Ξανά στο προσκήνιο των μεταγραφικών σεναρίων του Ολυμπιακού, φέρνουν τον Κάρλος Εντουάρντο σημερινά δημοσιεύματα, έναν παίκτη που είχε απασχολήσει και τον χειμώνα τους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ο Σίλβα έχει καλή άποψη για τον παίκτη από τότε που είχαν συνυπάρξει στην Εστορίλ και ενδέχεται να... παίξει για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αυτό, βέβαια, δύσκολα θα γίνει άμεσα, αφού δεν υπάρχει βιασύνη και όποια κίνηση γίνει, αναμένεται να χρειαστεί ακόμα χρόνο, με τις περιπτώσεις που υπάρχουν έως τώρα, να είναι στην φάση της προεργασίας, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Στα συν για τον Ολυμπιακό, πέρα από τις καλές σχέσεις του παίκτη με τον Σίλβα, είναι και ότι ο 27χρονος θέλει να φύγει από την Αλ Χιλάλ, όπου και ανήκει, για να επιστρέψει στην Ευρώπη.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :