Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΚ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ... ΛΟΤΖΕΣΚΙ


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην... αντίδραση της ομάδας του και το καλό μπάσκετ στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ επισημαίνοντας το... «βραχυκύκλωμα» μέχρι το 24’.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το χαρακτήρα που έδειξαν, την προσπάθεια που έκαναν μέχρι τέλος και το καλό παιχνίδι που κάναμε στα τελευταία 15 λεπτά. Είχαμε προβλήματα μέχρι το 24’, αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε βραχυκυκλώσει, κυρίως στην επίθεση, αλλά και η άμυνα δεν ήταν αποτελεσματική, χωρίς να υπάρχει καλή αντιμετώπιση ατομικά και ομαδικά. Αλλάξαμε το παιχνίδι με την είσοδο του Χάκετ και του Λοτζέσκι επιθετικά, αλλά και αμυντικά κυρίως με τον Αγραβάνη και τον Παπαπέτρου που έδωσαν πολλές λύσεις. Δεχτήκαμε στα τελευταία 16 λεπτά 26 πόντους και βάλαμε 56. Το παιχνίδι γύρισε με αυτό το σχήμα και με την είσοδο του Σπανούλη που έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και έδωσε ασίστ κερδίσαμε σχετικά εύκολα στο τέλος. Θα πρέπει να δούμε το διάστημα που δεν ήμασταν καλοί για να μην το επαναλάβουμε, αλλά κρατάμε τη μαχητικότητα, το χαρακτήρα και την προσπάθεια που έδειξε η ομάδα απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, με πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλό προπονητή, που έχει κάνει βήματα προόδου. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Όσο για το αν οι παίκτες του επηρεάστηκαν αρχικά από τις εύκολες νίκες στο ΣΕΦ και ήταν πιο χαλαροί, είπε: «Μπορεί να είναι μια αιτία που ήμασταν νωθροί, αλλά δεν θα πρέπει να γίνεται αυτό. Είχαμε επισημάνει στους παίκτες πως η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα αν δεν παίξεις στο επίπεδο που μπορείς. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, έστω και στα τελευταία 15 λεπτά, και με καλή ψυχολογία φτάσαμε στη νίκη. Πρέπει να μάθουμε ότι έστω κι αν δεν πάει κάτι καλά στην επίθεση, θα πρέπει να παίζουμε καλά στην άμυνα».

Για τον Ματ Λοτζέσκι είπε: «Ακόμη ανεβαίνει, δεν έχει βρει τη φόρμα του. Στο πρώτο διάστημα που έπαιξε ήταν κάπως νωθρός, αλλά μετά ήταν πολύ καλός. Όσο περνά ο καιρός θα ανεβαίνει. Είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και πλησιάζει στο μάξιμουμ».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :