Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΛΙΜΟΥ!


Την 1η θέση στο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Σάλλας που διοργανώνει η ΕΠΟ κατέλαβε η Σχολή Αλίμου. Τα "αστεράκια" της Σχολής μας, που ειναι γεννημένα το 2009, έδειξαν πως έχουν πολύ ταλέντο και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο έφτασαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στον τελικό που διεξήχθη στη Γλυφάδα τα "αστεράκια" επικράτησαν με 1-0 στα πέναλτι (2-2 κ.α) του ΑΝΟΑ 1 με τον Λάταρη να σκοράρει 3 φορές! Στην πορεία προς τον τελικό η ομάδα του Νίκου Ατσόγλου κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα Ωρίων, με 3-0 τη Δόξα Βύρωνα, με 2-1 τον ΑΝΟΑ και με 5-1 την Πεντέλη στον προημιτελικό. Στον ημιτελικό επικράτησε με 3-0 του ΑΝΟΑ 2.

Η σύνθεση της ομάδας μας : Αντωνακούδης, Βουδούρης, Γαλάνης, Δεμενάγας, Κασσάρας, Λαμπίρης, Λάμπρος, Λάταρης, Μεταξάς, Νάσιος, Νικολόπουλος, Ρωμανίδης, Σταυρόπουλος, Τσάμαρης, Τσελάι, Κορλολής, Θεοδωρακάκης, Βετίσεβ, Μπουγιούρης, Μαγκλάρας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :