Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Η ΑΕΚ βρίσκεται με την... πλάτη στον τοίχο στην ημιτελική σειρά κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Νώντας Παπαντωνίου πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους ερυθρόλευκους και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Αναλυτικά το blog του Νώντα Παπαντωνίου στο site του ΕΣΑΚΕ

Φτάσαμε στην τρίτη αναμέτρηση στα ημιτελικά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό. Είναι γεγονός ότι προερχόμαστε από δύο ήττες στο ΣΕΦ, που μας στενοχώρησαν. Ο πρώτος αγώνας ήταν μία εμφάνιση ντροπή, δεν λειτούργησε τίποτα σωστά, δεν κάναμε τίποτα καλά μέσα στο παρκέ. Στο δεύτερο ματς είχαμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση, καταφέραμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό.

Δυστυχώς όμως μας λείπει η ηρεμία, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι αγωνιστικά και να κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο αυριανό ματς γιατί δεν νομίζω να μας αξίζει τέτοια εικόνα.

Θεωρώ ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για σαράντα λεπτά και μακάρι να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη για να δείξουμε τελικά τη δύναμη μας και το επίπεδο που βρισκόμαστε. Ελπίζω να έχουμε ακόμη ένα εντός έδρας ματς την Πέμπτη και να τα ξαναπούμε εκεί με Ολυμπιακό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :