Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΧΩΡΙΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΑΛΛΑ... ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ!


Με μοναδική απουσία αυτή του Γιώργου Πρίντεζη, ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, με στόχο νέο μπρέικ... τίτλου.

Το 2-1 στη σειρά ανήκει... πλέον στο παρελθόν, καθώς σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία του Θρύλου για τον τέταρτο τελικό της Α1, την προσεχή Δευτέρα, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν νέο μπρέικ στο ΟΑΚΑ και να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι αντιλαμβάνονται πως αυτή τη στιγμή έχουν το πάνω χέρι, ωστόσο παραμένουν προσγειωμένοι και επ' ουδενί δεν θεωρούν... «τελειωμένη» την υπόθεση τίτλος.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρέθηκαν σήμερα στο ΣΕΦ και προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, λόγω και του χθεσινού αγώνα.

Μοναδική απουσία αυτή του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος είναι σίγουρα νοκ-άουτ για το ματς της Δευτέρας, ενώ μοιάζει σχεδόν απίθανο να προλάβει το πέμπτο, αν αυτό χρειαστεί, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :