Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΜΠΟΤΙΑ : ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ!

Ο Μποτία μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου κι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί ότι θα γίνει το παιχνίδι χωρίς κόσμο. Επίσης, τόνισε ότι δεν είναι ρεβάνς αλλά μια ευκαιρία για ακόμη ένα τρόπαιο.

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν αποτελεί ρεβάνς για εμένα, είναι ακόμη μια ευκαιρία για να έρθει ακόμη ένα Κύπελλο στη ομάδα ώστε να τελειώσει πολύ καλά η χρονιά με ένα τρόπαιο», είπε αρχικά ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός.

Για το αν θα ήθελε να σκοράρει ξανά κόντρα στην ΑΕΚ, απάντησε:

«Όλοι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ως ομάδα, όποιος και να σκοράρει δεν έχει σημασία, σημασία έχει να έρθει η νίκη».

Εχει επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχουν επίσημο ματς 19 μέρες;

«Όχι, δεν μας επηρεάζει γιατί προπονούμαστε πολύ καλά, κρατάμε πολύ υψηλά το επίπεδό μας, είμαστε έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε σε ακόμη έναν τελικό».

Για το πως αντιμετωπίζουν στην πατρίδα του το γεγονός ότι θα γίνει χωρίς κόσμο ο τελικός:

«Είναι δύσκολο να καταλάβεις και να προσπαθήσεις να εξηγήσεις το πως ένας τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο, πως ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν θα έχει θεατές. Αυτό είναι άσχημο και για τις δύο ομάδες, το ωραίο και για τις δύο ομάδες θα ήταν να έχουν τη στήριξη των φιλάθλων τους αλλά αφού δεν γίνεται αυτό θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο και στο πως θα κερδίσουμε».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :