Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΙΝΤΕΖΗ!

Ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε χθες σε εξετάσεις μετά τον αγώνα στο ΣΕΦ, οι οποίες έδειξαν πως η ζημιά είναι μικρότερη του αναμενόμενου και πως υπάρχουν πιθανότητες να παίξει σε 5ο ματς, αν τελικά φτάσει εκεί η σειρά! 

Ο Πρίντεζης τελικά έχει υποστεί μερική θλάση πελματιαίας απονεύρωσης με οίδημα. Το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί σε εντατικές θεραπείες και σε τέτοιες περιπτώσεις ο χρόνος αποθεραπείας είναι μεγαλύτερος των 10 ημερών.

Ο ίδιος, όμως, από χθες το βράδυ κιόλας, ούτε που θέλει ν'ακούσει το ενδεχόμενο να χάσει τον 5ο τελικό, αν φτάσει τελικά σ'αυτόν η σειρά, άρα κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει τελικά... Τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, γιατί μεγάλη σημασία θα παίξουν οι πρώτες μέρες της αποθεραπείας και πως θ'αντιδράσει το πόδι του Πρίντεζη. Δεδομένο είναι ότι χάνει τον 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ πάντως...

Aπό εκεί και πέρα πάντως, είναι πιθανό να μην δώσει το "παρών" το καλοκαίρι με την Εθνική στο προολυμπιακό τουρνουά, αφού για να ξεπεραστεί πλήρως ο συγκεκριμένος, ύπουλος τραυματισμός, θα χρειαστούν περίπου 45 ημέρες ξεκούρασης και αποθεραπείας.




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :