Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ.. ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)


Η Μπενφίκα ανακοίνωσε... οριστικά και με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από την Φούλαμ, με τον διεθνή επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο για 4 χρόνια!

Ήταν ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του φετινού τίτλου από την Μπενφίκα! Τα 20 γκολ του στο πρωτάθλημα (τα περισσότερα σε ματς που η μπάλα... έκαιγε) έκαναν τους οπαδούς των «αετών» να τον λατρέψουν και υποχρέωσαν την διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας να εξασκήσουν την οψιόν αγοράς του από την Φούλαμ!

Η Μπενφίκα έδωσε τα 7 εκατομμύρια ευρώ στους Λονδρέζους και έκανε δικό της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος πόζαρε πανευτυχής μαζί με τον πρόεδρο των Λουζιτανών λίγο μετά την υπογραφή των συμβολαίων.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θα εισπράττει ετησίως 1,8 εκατομμύριο ευρώ, ενώ οι «αετοί» έβαλαν οψιόν αποδέσμευσης 45 εκατομμυρίων ευρώ, την τρίτη μεγαλύτερη στο σύλλογο μετά από αυτές των Σάλβιο, Γκονζάλο Γκέδες (60 εκατομμύρια ευρώ) και ίδια με αυτή του Αργεντίνου, Νικολάς Γκαϊτάν, αλλά και μεγαλύτερη που έχει μπει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Δείτε το tweet του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ποζάρει ευτυχής μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την Μπενφίκα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :