Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ...


Εκτός προετοιμασίας της Εθνικής Σερβίας άφησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τον μέχρι πρότινος... παίκτη του στον Παναθηναϊκό, Όγκνιεν Κούζμιτς, κίνηση που λέει... πολλά για το πέρασμά του από τους "πράσινους".

Ξαφνικά λοιπόν ο... Σέρβος γίγαντας ΔΕΝ κάνει για την Εθνική Σερβίας, ενώ έκανε τον περασμένο Σεπτέμβρη που ήταν στο δυναμικό του Παναθηναϊκού! Περίεργα πράγματα και σαν κάποιοι να πιάστηκαν... κορόιδα από τον παμπόνηρο Σέρβο κόουτς!  

Εκτός από τον Κούζμιτς, στην Εθνική Σερβίας, η οποία θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μέσω του προολυμπιακού τουρνουά που θα διοργανώσει στο Βελιγράδι, δεν θα βρίσκεται επίσης ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Λαυρίου, Μάρκο Κέσελ.

Επίσης, “κόπηκαν” και οι Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Όγκνιεν Γιάραματζ, Βασίλιε Μίσιτς, Βλάντιμιρ Στίματς και Στέφαν Μπίρτσεβιτς.

Οι 16 που συνεχίζουν είναι οι: Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Μάρκοβιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νέμανια Νέντοβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Νέμανια Ντάνγκουμπιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Ράντε Ζάγκορατς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα, Μίλαν Μάτσβαν, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :