Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗN ΡΕΑΛ Μ. Ο... ΧΑΝΤΕΡ!

Όλα δείχνουν ότι σύντομα τελειώνει η συνεργασία του Οθέλο Χάντερ με τον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με το "Eurohoops" ο Αμερικανός  (με Λιβεριανές ρίζες) σέντερ, του οποίου το συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης. 

Η Ρεάλ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γκουστάβο Αγιόν στη θέση «5», έκανε πρόταση πριν ένα μήνα στον Χάντερ, ο οποίος την αρνήθηκε.

Στο μεσοδιάστημα, ο Αμερικανός μάνατζερ Ντέιβιντ Λι, παραχώρησε τα δικαιώματα του Χάντερ στον γνωστό ατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και η Ρεάλ επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση για δύο χρόνια στον παίκτη έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ συνολικά κάτι που δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί ο Χάντερ.

Τέτοιο ποσό είναι περίπου βέβαιο ότι δεν θα πλήρωνε για τον Χάντερ ο Ολυμπιακός, που να σημειωθεί ότι γνωρίζει τις συζητήσεις του παίκτη με τους Ισπανούς, ενώ ήδη κοιτάει άλλες λύσεις, με μία εξ αυτών να είναι στην... Τουρκία.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θ'αναφέρουμε τίποτα περισσότερο πάντως γιατί προέχει το πρωτάθλημα...  


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :