Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Φαβορί στο 1.85



Την 6η αγωνιστική μέσα σε 20 μέρες παίζουν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, με τη Νάουτικο να έχει τον πρώτο λόγο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Τζόινβιλ. Παιχνίδι για αρκετά γκολ είναι εκείνο της Μπαΐα με την Παϊσαντού, είναι αμφότερες ομάδες οι οποίες σκοράρουν με ευκολία

Β Βραζιλίας

Νάουτικο - Τζόινβιλ

Πάλι καλά να λέει που πήρε ισοπαλία στην έδρα της Μπαΐα, σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει χάσει άνετα και με σκορ ακόμα και 3-0. Δέχθηκε «σφυροκόπημα» από τους γηπεδούχους, αλλά λίγο η αστοχία τους, λίγο ο πορτιέρο της που ήταν σε μεγάλο βράδυ, την κράτησαν «όρθια» και έφυγε με το 0-0. Έβγαλε δύο «φονικές» αντεπιθέσεις αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Τώρα επιστρέφει στην έδρα της, όπου σε δύο ματς μετράει ισάριθμες νίκες με οχτώ γκολ στο ενεργητικό της και αποτελεί την δύναμη της.

Επιτέλους νίκη για την Τζόινβιλ, η οποία περίμενε μέχρι την 5η αγωνιστική για να πανηγυρίσει τρίποντο. Μάλιστα αυτό ήρθε εκτός έδρας, απέναντι στην Τούπι. Προηγήθηκε στο 39’, αλλά στο 56’ δέχθηκε την ισοφάριση. Ήταν αποφασισμένη για την πρώτη της νίκη όμως και με γκολ του Μουρίγιο στο 94’ ήρθε το τρίποντο και πανηγυρίστηκε έξαλλα, τόσο για τον τρόπο, όσο και για το ότι ήταν το πρώτο. Ήταν το πρώτο ματς που γίνεται over 2.5, καθώς τα υπόλοιπα τέσσερα είχαν λίγα γκολ, ενώ τα τρία εξ αυτών είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες.

Εκτίμηση: Η Ναούτικο ότι καλό έχει πετύχει μέχρι στιγμής είναι εντός έδρας και θέλει πάρει ακόμα μια νίκη μπροστά στο κοινό της. Η Τζόινβιλ έρχεται με ψυχολογία έπειτα από το πρώτο τρίποντο, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Ο άσος στο 1.85 η επιλογή.

Μπαΐα - Παϊσαντού

Υποδέχθηκε τη Ναούτικο την περασμένη αγωνιστική, αλλά απέτυχε να πάρει τη νίκη και κόλλησε στην ισοπαλία δίχως σκορ (0-0). Πολύ καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχασε τεράστιες ευκαιρίες, ενώ σε δύο περιπτώσεις απειλήθηκε με γκολ. Πάντως, δεν θα άξιζε να ηττηθεί. Μπήκε πολύ δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, αλλά η αστοχία των επιθετικών της και ο αντίπαλος πορτιέρο της στέρησαν το γκολ. Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο μέρος, αλλά γκολ δεν βρήκε.

Επιστροφή στις ήττες για την Παϊσάντου, η οποία μετά την πρώτη νίκη της στη σεζόν, ηττήθηκε στην έδρα της Μπραζίλ Ντε Πελότα με 1-0. Το γκολ της ήττας ήρθε στο 77’ από το σημείο του πέναλτι, σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις με την ισοπαλία να ήταν ίσως το δικαιότερο αποτέλεσμα. Για άδικη ήττα έκανε λόγο και ο κόουτς Καβαλκάντι, ο οποίος τόνισε ότι είδε πολλά θετικά στοιχεία στην ομάδα του. Ήταν το πρώτο ματς που δεν σκοράρει με όλα τα υπόλοιπα να έχουν εμφανίσει γκολ εκατέρωθεν.

Εκτίμηση: Η Μπαΐα εντός είναι πολύ δυνατή και δύσκολα θα παρουσιαστεί τόσο αναποτελεσματική στην επίθεση. Ο άσος είναι εύλογα χαμηλά για αυτό αξίζει να πάμε στα γκολ και το over 2.5, στα οποία μπορεί να συνεισφέρει και η Παϊσάντου.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :