Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΟΙ 4+2... ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΤΟΥ ΒΙΚΤΟΡ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Ο Βίκτορ Σάντσεθ βρίσκει στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό τέσσερις παίκτες με τους οποίους έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν.

Ο λόγος για τον αρχηγό Γιάννη Μανιάτη που από Δευτέρα ενσωματώνεται στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, τον Δημήτρη Σιόβα, τον Μάικλ Ολαϊτάν και φυσικά τον Τσόρι.

Δεν πρόλαβε τους Ρομπέρτο, Νταβίντ Φουστέρ και Λεάντρο Σαλίνο, οι οποίοι ήταν στην ομάδα του 2013-2014, αλλά έχουν αποχωρήσει. Υπάρχει βέβαια και ο Μάρκο Σέποβιτς που ήταν εκείνη την χρονιά στον Ολυμπιακό, αλλά εδώ και αρκετό καιρό δίνεται δανεικός σε ομάδες και δεν υπολογίζεται από τους ερυθρόλευκους.

Από τους υπόλοιπους παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού των πρωταθλητών ο Βίκτορ ξέρει πολύ καλά και προσωπικά τον Μποτία με τον οποίο ήταν μία σεζόν στην Σεβίλλη αλλά και τον Φιγκέιρας από το πέρασμά του από την Ισπανία.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :