Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «4»...


Ο Ολυμπιακός έχει καταλήξει εδώ και καιρό στον παίκτη που επιθυμεί να φέρει στο λιμάνι για την θέση "4", πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Οκάρο Γουάιτ που αγωνίστηκε πέρσι στον Άρη και ήταν ο  MVP του ελληνικού πρωταθλήματος (13.5 πόντους, 7 ριμπάουντ, 62.3% ποσοστό στα δίποντα, 1.6 κλεψίματα).

Το πακέτο ηλικίας - προσόντων και... τιμής του Αμερικανού πάουερ-φόργουορντ ήταν εδώ και μήνες ελκυστικό για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Ολυμπιακό που τον πλησίασε, συμφώνησε μαζί του, με την προϋπόθεση όμως ότι ο Οκάρο Γουάιτ που θα λάβει μέρος  στο Summer League που θα διεξαχθεί στο Ορλάντο στις 2/7 δε θα βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Οι πιθανότητες του είναι ελάχιστες και το γνωρίζει ο παίκτης, αλλά επιθυμεί να τις εξαντλήσει. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη, κοιτούν κι άλλους παίκτες άλλα έχουν αποφασίσει να περιμένουν τον Γουάιτ... Όχι για πάντα βέβαια...

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα βρεθεί στo Summer League και θα τα πει από κοντά με τον παίκτη που θα έχει λάβει μέχρι τότε τα... πρώτα μηνύματα από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, είτε αυτά είναι αρνητικά, είτε θετικά για τον ίδιο. Δεν αποκλείεται λοιπόν η παρουσία του Έλληνα κόουτς στο Ορλάντο να σηματοδοτήσει και την οριστική κατάληξη του θέματος. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν ένα χρόνο και με τον Χάκετ...


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :