Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΟΣ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Το προσωπικό του blog στο "eurohoops" εγκαινίασε ο Μίλος Τεόντοσιτς και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, αλλά και στις ήττες από τον Θρύλο σε Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο και Μαδρίτη...

Aναλυτικά : 

Ποτέ δεν είχα παράπονο από την καριέρα μου. Από τις μικρές ηλικίες, πριν καν γίνω επαγγελματίας παίκτης και κάνω το πρώτο μου βήμα στο εξωτερικό με την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό, είχα την τύχη να κερδίσω αρκετούς ομαδικούς τίτλους και προσωπικές διακρίσεις.

Από την Ελλάδα έφυγα με την στεναχώρια ότι δεν πρόλαβα και δεν κατάφερα να πάρω το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό, παρότι είχαμε τις ευκαιρίες. Στην ΤΣΣΚΑ όλα αυτά τα χρόνια μας έλειπε η Ευρωλίγκα. Μας στοίχισαν οι διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες και ιδίως ήττες όπως αυτή στον τελικό του 2012 και στους ημιτελικούς το 2014 και το 2015, σε στενοχωρούν πάρα πολύ και δεν σε αφήνουν να τις βγάλεις εύκολα από το μυαλό σου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :