Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΒΙΚΤΟΡ!


Εσπευσμένα στην Αυστρία θα ταξιδέψει ο Βίκτορ Σάντσεθ, όπου βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός για την προετοιμασία του, προκειμένου να παρουσιαστεί στους παίκτες του.

Μετά τη ξαφνική παραίτηση του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο του Θρύλου, οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν άμεσα τον αντικαταστάτη του, ο οποίος είναι ο πρώην βοηθός του Μίτσελ στη θητεία του τελευταίου στο Λιμάνι, Βίκτορ Σάντσεθ.

Μάλιστα, ο τελευταίος θα βρίσκεται το απόγευμα στην Αυστρία, όπου βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, προκειμένου να παρουσιαστεί στους παίκτες της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ολυμπιακός στράφηκε στην περίπτωση του Βίκτορ, είναι το γεγονός πως όλοι στην ομάδα είχαν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά του. Άλλωστε, το πόσο κρίσιμος ήταν ο ρόλος του φάνηκε όταν αποχώρησε ο Μίτσελ από το «Γ. Καραϊσκάκης»...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :