Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!


Οι Παίδες του Θρύλου, γνώρισαν την ήττα στις λεπτομέρειες από την Φερεντσβάρος στην πρεμιέρα του KIDS’ Final 2016.

Το πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση KIDS’ FINAL 2016 που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, παράλληλα με το Final Six, έδωσαν την Πέμπτη το μεσημέρι οι Παίδες της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη λαμβάνει μέρος στην πολύ σημαντική αυτή διοργάνωση όπου μετέχουν οι αντίστοιχες ακαδημίες των υπόλοιπων ομάδων που θα αγωνιστούν στο Final-Six αλλά και επίλεκτες ομάδες με αθλητές από την Ουγγαρία και τις ΗΠΑ. Το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ υψηλό και οι εμπειρίες που αποκομίζουν οι «ερυθρόλευκοι» πολίστες είναι το μεγάλο κέρδος από την παρουσία τους στο συγκεκριμένο Τουρνουά.

Στο πρώτο τους ματς οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα στις λεπτομέρειες με 9-7 από την Φερεντσβάρος και παρότι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης φανέρωσαν πολλά θετικά στοιχεία δείχνοντας ότι γίνεται πολύ σωστή δουλειά στις Ακαδημίες του Θρύλου

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-2, 1-1, 3-3

Φερεντσβάρος: Κις Mαρκ 3, Άνταμ 2, Μπαλιντ 1, Μπένκε 1, Βας Μαρκ 1, Βίκτορ 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Σοφός 3, Αλευρόπουλος 2, Κούρκορ 1, Μακαντάνης 1

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:
Γιάννης Κωνσταντόπουλος, Γεώργιος Κουρκόρ, Άγγελος Σοφός, Νικόλαος Αλευρόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Δημήτριος Κίτσος, Νικόλαος Μακαντάνης, Παναγιώτης Λαδάς, Μιχάλης Παπαζαφειρόπουλος, Γεώργιος Γούρας, Σταύρος Μερτίνος, Συμεών Λαδάς, Ιάσονας Κυρίτσης, Παντελής Κρητικός, Δημήτριος Βούλγαρης.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :