Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΑΚΕΤ!

Λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στον τελικό του φιλικού τουρνουά της Μπολόνια, ανάμεσα στην Ιταλία και τον Καναδά, όπως μεταδίδουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι ο Χάκετ αποχώρησε τραυματίας.

Κατά την αποχώρησή του έδειξε να υποφέρει όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει κυκλοφορήσει κάτι περισσότερο, εκτός από το γεγονός ότι έφυγε από το παρκέ υποβασταζόμενος από το ιατρικό τιμ της Ιταλίας...

Mέχρι τη στιγμή της αποχώρησής του ο Χάκετ ήταν από τους καλύτερους της Ιταλίας, είχε πετύχει 10 πόντους και είχε "κατεβάσει"  4 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής.

** Oι νεότερες πληροφορίες που προκύπτουν από Ιταλούς δημοσιογράφους αναφέρουν σαν πρώτη εκτίμηση ότι το πρόβλημα είναι στον αστράγαλο του Χάκετ, άρα μιλάμε πιθανότατα για διάστρεμμα. Αύριο θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και κατά πόσο θα επηρεαστεί η συμμετοχή του στο Προολυμπιακό τουρνουά! 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :