Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

«Ο ΑΛΑΝ ΠΟΥΛΙΔΟ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΙΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ»


Συγκλονίζει ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού ένιωσε ότι θα τον... σκοτώσουν γι αυτό και δραπέτευσε.

Ο Αρμάντο, αδερφός του επιθετικού του Ολυμπιακού μίλησε για την απαγωγή του αδερφού του λέγοντας ότι απέδρασε επειδή ένιωσε ότι πρόκειται να τον σκοτώσουν.

«Ο Άλαν ξαφνικά άκουσε έναν τύπο, με τον οποίο διαπραγματευόμουν να λέει "όχι δεν θέλω να τον αφήσουμε, ας τον σκοτώσουμε". Ένιωσα απελπισία και αβοήθητος», είπε αρχικά

Μάλιστα, ο Αρμάντο, ο οποίος έκανε προπονήσεις με το Λεβαδειακό όταν έπαιζε δανεικός πέρυσι ο αδερφός του, είπε για το ότι ακούγεται πως δεν ήταν κανονική η απαγωγή του:

«Είναι λυπηρό που αμφισβητείται το πρεστίζ του αδερφού μου. Καλύτερα θα είναι να φύγουμε για κάποιο χρονικό διάστημα από εκεί» και στο τέλος είπε πως δεν έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση της Ταμαουλίπας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :