Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ... ΜΕΤΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ!


Συγκλονισμένος από την περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο, ο Τζίμι Ντουρμάζ, τόνισε πως αρχικά είχε την εντύπωση πως κάποιος... του έκανε πλάκα!

Θέμα και στην Σουηδία έγινε η ιστορία της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο, με τον Τζίμι Ντουρμάζ να μιλά στους συμπατριώτες του για το περιστατικό με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό.

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αστείο. Ότι μου έκαναν πλάκα. Αυτό νόμιζα. Μετά σοκαρίστηκα, αλλά ευτυχώς πήραμε καλές ειδήσεις από την ομάδα και μάθαμε ότι ο Άλαν είναι καλά και ασφαλής στο σπίτι του. Ελπίζω ότι είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Με τον Πουλίδο έχουμε καλές σχέσεις και γενικά όλη η ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό και μέσα στην ομάδα είναι πολύ καλή. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά το περιστατικό. Νομίζω ότι είναι καλύτερα για τον ίδιο να προσπαθήσει μόνος του και με τους δικούς του ανθρώπους να το ξεπεράσει», σχολίασε σχετικά ο διεθνής εξτρέμ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :