Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΒΕΛΛΙΟ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΤ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΙΝΤΕΓΕ! (ΡΗΟΤΟ)


Σύμφωνα με τη «nottinghampost», η Φόρεστ είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ηρακλή, ενώ επισημαίνεται εκ νέου το σενάριο που θέλει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, να επιδιώκει να λάβει το 80% των μετοχών του βρετανικού συλλόγου.

«Ανεξάρτητα από το θέμα του ιδιοκτησιακού, η Φόρεστ ήδη δουλεύει προς την κατεύθυνση της απόκτησης του διεθνούς επιθετικού Απόστολου Βέλλιου ενόψει της νέας σεζόν» αναφέρεται στο δημοσίευμα, αλλά υπογραμμίζεται ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και η Μάιντς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εντάξουν στο ρόστερ τους τον 24χρονο επιθετικό.

«Ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο πιθανό να πάρει τον παίκτη. Όχι τόσο επειδή ο Μαρινάκης ενδεχομένως να εμπλακεί στη Φόρεστ, αλλά επειδή η ομάδα έχει ήδη έναν ποδοσφαιριστή με τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Βέλλιο, τον Μπράουν Ιντέγε» σημειώνεται.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :