Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Η ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ!


Τη μία σημαντική μεταγραφή μετά την άλλη ολοκληρώνει η Νταρουσάφακα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά το "Euroohoops", ήρθε σε συμφωνία με τη Μπάνβιτ για την απόκτηση του Αντριέν Μόερμαν.

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπάνβιτ κατά την οποία αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ (17.6 πόντοι) και κορυφαίος ριμπάουντερ (10.1 ριμπάουντ) του τουρκικού πρωταθλήματος, ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων.

Η Νταρουσάφακα ωστόσο ήταν αυτή που κινήθηκε άμεσα και αναμένεται να κάνει δικό της τον παίκτη για τα επόμενα 2 χρόνια πληρώνοντας στη Μπάνβιτ το μπάι άουτ των 250 χιλιάδων δολαρίων, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

O Μόερμαν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα ενώ κατά την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 13.7 πόντους και 8.6 ριμπάουντ σε 18 συμμετοχές στο Eurocup.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :