Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ... ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Ο Λεάντρο Σαλίνο κινητοποιείται προκειμένου να γίνει κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου και να πείσει τον Ολυμπιακό να δώσει το ΟΚ για νέο συμβόλαιο.

Με βάση δημοσιεύματα από Βραζιλία και Πορτογαλία, αμυντικός των ερυθρόλευκων κινητοποιήθηκε ώστε να γίνει κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και να μην λογίζεται έτσι ως ξένος. Φυσικά δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει σε μία ημέρα αλλά μπορεί να υλοποιηθεί στο προσεχές διάστημα, αφού άλλωστε ήταν και κάτι που ήθελε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει στο τραπέζι πρόταση με μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν και 40% κάτω σε σχέση με τα όσα έπαιρνε ο παίκτης. Ο Λεάντρο Σαλίνο από την πλευρά του, είναι - όπως σας έχουμε ενημερώσει - θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλά όχι να είναι τέτοιας κλίμακας η μείωση.

Ο ατζέντης του παίκτη, Φελίπε Φορτούνα, μετέφερε στο "gazzetta.gr" πως «μας έχει γίνει όντως μία νέα πρόταση για καινούριο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές. Δεν την έχουμε αποδεχθεί ακόμα. Είμαστε σε ανοιχτές διαπραγματεύσεις. Έχουμε κάνει μία αντιπρόταση για το συμβόλαιο αλλά δεν έχουμε ακόμα απάντηση. Θα περιμένουμε».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Σαλίνο έχει κρούσεις και από Τουρκία και από άλλες ελληνικές ομάδες. Ο ίδιος όμως... προτιμάει τον Ολυμπιακό και το δείχνει έμπρακτα!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :