Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

«ΡΕΓΙΕΣ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»


Την περίπτωση του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη, εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας της Ανδαλουσίας!

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωση του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, χωρίς πάντως να δίνοει περισσότερες λεπτομέρειες. Απλώς τονίζεται ότι ο 32χρονος Ισπανός εξτρέμ μπορεί να αποκτηθεί από τους ερυθρόλευκους χωρίς κόστος, αφού την 1η Ιουλίου το συμβόλαιό του με την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά ολοκληρώνεται και έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα συνεχίσει στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» τη νέα σεζόν.

Το αν ισχύουν οι εν λόγω φήμες θα... φανεί στην πορεία. Στην παρούσα φάση πάντως υπάρχουν κάποια στοιχεία που «δένουν»... Αρχικά, Ολυμπιακός και Σεβίλλη έχουν κάνει ήδη δύο deal τα τελευταία 3 χρόνια και οι σχέσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Τη σεζόν 2014-15 οι ερυθρόλευκοι αγόρασαν τον Αλμπέρτο Μποτία έναντι 2 εκατ. ευρώ και πριν λίγες εβδομάδες ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας από τους «Ανδαλουσιάνους» για 1,5 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, πρόκειται σαφώς για... δυνατό όνομα, κάτι που πάντα έλκει τον Ολυμπιακό, είναι σε ηλικία (32) που μπορεί να έρθει στην Ελλάδα για ένα καλό συμβόλαιο, ενώ φυσικά το μεγαλύτερο... μπόνους είναι ότι μένει ελεύθερος.

Σε όλα αυτά μπορεί να προστεθεί και το γεγονός ότι η Σεβίλλη είναι μια από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Αρτούρ Μασουακού και το όνομα του Ρέγιες ίσως παίξει το... ρόλο του σε μια πιθανή συμφωνία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίζεται σε μια θέση (εξτρέμ) η οποία έχει ήδη υποστεί μια απώλεια στο ρόστερ των ερυθρόλευκων, μετά την αποχώρηση του Ερνάνι.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :