Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Στον δεύτερο αγώνα τους για το Kids Final 2016 οι παίδες του Ολυμπιακού γνώρισαν την ήττα από την πανίσχυρη, αντίστοιχη Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας με 26-4, τερματίζοντας έτσι στην τρίτη θέση του Group D. Η Ουγγαρία είναι σαφώς σε ανώτερο επίπεδο με το άθλημα του πόλο να αποτελεί το δημοφιλέστερο της χώρας και όλες τις εθνικές τους ομάδες να πρωταγωνιστούν παγκοσμίως. Οι Ούγγροι δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στο αναπτυξιακό κομμάτι έχοντας βέβαια και τις εγκαταστάσεις για να το υποστηρίξουν. Ο επόμενος αντίπαλος του Θρύλου θα προκύψει από τα αποτελέσματα των αγώνων του Group B, με πιο πιθανό το ενδεχόμενο ο αντίπαλος να είναι η Μπαρτσελονέτα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:

Γιάννης Κωνσταντόπουλος, Γεώργιος Κουρκόρ, Άγγελος Σοφός, Νικόλαος Αλευρόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Δημήτριος Κίτσος, Νικόλαος Μακαντάνης, Παναγιώτης Λαδάς, Μιχάλης Παπαζαφειρόπουλος, Γεώργιος Γούρας, Σταύρος Μερτίνος, Συμεών Λαδάς, Ιάσονας Κυρίτσης, Παντελής Κρητικός, Δημήτριος Βούλγαρης.
Προπονητής : Νίκος Δεληγιάννης

Τα Οκτάλεπτα : 1-5, 1-7, 2-7, 0-7

Ολυμπιακός (Ν. Δεληγιάννης) : Σοφός 1, Μακαντάνης 1, Λαδάς 1, Αλευρόπουλος 1.
Ουγγαρία Κ15 : Βίγκβαρι 4, Μπομπις 4, Κόναρικ 4, Μπιχάτσι 3, Νέμεθι 3, Μπόζο 3, Ζιμπεν 1, Ζιλαντί 1, Γκιενις 1, Αράνι 1, Νιρι 1.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :