Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο... ΝΤΑΡΙΟΥΣ ΑΝΤΑΜΣ!


Οι ικανότητες του Ντάριους Άνταμς εξέπληξαν όλη την Ευρώπη, ωστόσο... δεν πέρασαν απαρατήρητες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Ντάριους Άνταμς ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους των Ντάλας Μάβερικς στις προπονήσεις, σε σημείο που του δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστεί στο ερχόμενο Summer League.

Ο Αμερικανός προέρχεται από εκπληκτική χρονιά με την Λαμποράλ Κούτσα, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, προτεραιότητα αποτελεί το NBA. Μάλιστα, ο παίκτης πραγματοποίησε προπονήσεις με τους Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι.

Ο Άνταμς υπέγραψε συμβόλαιο για να αγωνιστεί στο ερχόμενο Summer League, με στόχο να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας, να του προτείνουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :