Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΠΩΣ ΤΟ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΠΑΓΚΟ Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ!


Ο Ματ Λοτζέσκι αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό του.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουρντ του Ολυμπιακού ανέφερε στην «Sportday», σχετικά με το γεγονός πως τραυματίστηκε νωρίς στον τέταρτο τελικό: «Δεν μου άρεσε καθόλου που ήμουν στον πάγκο. ήμουν πολύ απογοητευμένος, καθώς ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν γινόταν όμως να αγωνιστώ. Προσπαθούσα να εμψυχώσω τους συμπαίκτες μου. Τους ενθάρρυνα και τελικά καταφέραμε να νικήσουμε».

Σχετικά με τον αγώνα που έδωσε τον τίτλο στους ερυθρόλευκους δήλωσε: «Τί να πω; Ήταν ένας απίστευτος αγώνας. Ήταν τρελό παιχνίδι και ήταν τιμή για μένα που συμμετείχα σε αυτόν. Ανεξαρτήτως ποια ομάδα θα έπαιρνε τη νίκη, ο αγώνας ήταν φοβερός. Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε, ενώ είχαμε και λίγο την τύχη με το μέρος μας στα μεγάλα σουτ».

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει αν πίστεψε ποτέ ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να ηττηθεί: «Πίστευα στη νίκη, αλλά λίγο πριν ευστοχήσει ο Μάντζαρης στο τέλος της πρώτης παράτασης σκέφτηκα πως μάλλον η σειρά θα πήγαινε σε πέμπτη παιχνίδι. Κάναμε, όμως, πολύ καλή δουλειά. Κάποια παιδιά που δεν παίζουν πολύ, βγήκαν μπροστά».

Αναφορικά με την τελευταία φάση και το νικητήριο σουτ του Σπανούλη, τόνισε: «Πίστευα πως θα ήταν καλύτερο για εμάς να μη γίνει αλλαγή στο σκριν. Ήταν προτιμότερο να τον μαρκάρει ο Διαμαντίδης παρά ο Γκιστ. Σούταρε ο Βασίλης, το έβαλε και ήταν σαν dejavu του δεύτερου τελικού».

«Δεν τα παρατήσαμε στιγμή, συνεχίσαμε να παλεύουμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Ήταν μία δύσκολη σεζόν και αν πρέπει να το αφιερώσουμε σε κάποιον, αυτός είναι ο Γιώργος (Πρίντεζης). Πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα» ανέφερε κλείνοντας.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :