Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ!


Οι άγριες... διαθέσεις του Γιάννη Γιαννιώτα για να σκοράρει στο ματς με την SV Horn φαινόταν από την αρχή. Ήταν ένα γκολ που ήθελε πολύ ο ίδιος και ενώ πανηγύρισε και το τέρμα του Κώστα Φορτούνη.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές ο Γιαννιώτας γύρισε για να... μείνει στο Λιμάνι. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του και το έχει πει και ο ίδιος σε δηλώσεις του. Είναι το προσωπικό του... στοίχημα.

Φαίνεται μάλιστα να είναι και... αγριεμένος με την καλή έννοια για αυτό και αποφασισμένος για όλα. Κόντρα στην SV Horn και το πρώτο φιλικό της σεζόν για τους ερυθρόλευκους το έψαχνε και το ήθελε πολύ το γκολ. Και όταν ήρθε το τέρμα του με κεφαλιά ήταν μία προσωπική... δικαίωση.

Σαν να έγινε αυτό που ήθελε τόσο πολύ για να πάρει τα πάνω του και ψυχολογικά.

Εκτός από το δικό του τέρμα πάντως ο Γιάννης Γιαννιώτας πανηγύρισε πολύ και την φαουλάρα του Κώστα Φορτούνη. Άλλωστε οι περισσότεροι Έλληνες του Ολυμπιακού είναι κοντά ο ένας στον άλλον και κάνουν παρέα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :