Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΤΟ... ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΧΑΝΤΕΡ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!


Ο Οθέλο Χάντερ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από δύο σεζόν στα ερυθρόλευκα και έστειλε... το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα αποχαιρέτησε τους πάντες στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

Ο Οθέλο Χάντερ πέρασε δυο χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού τα οποία συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση δυο συνεχόμενων πρωταθλημάτων Ελλάδας και την παρουσία της ομάδας στον τελικό της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2014-15.

Ο Αμερικανός σέντερ θέλησε να αποχαιρετήσει τους πάντες στον Θρύλο μ’ ένα προσωπικό μήνυμα μέσω του olympiacosbc.gr.

Το μήνυμα του Οθέλο…

To 2014 ήρθα στην ομάδα θέλοντας να κερδίσω το πρώτο μου επαγγελματικό πρωτάθλημα. Αντί για αυτό, κατάφερα να φτάσω στον τελικό της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά στην καριέρα μου και να πάρω δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδος. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως δημιούργησα δεσμούς οικογένειας και φιλίας με ανθρώπους που είναι υπέροχοι.

Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω που είστε αυτός ο υπέροχος σύλλογος. Αυτό συμπεριλαμβάνει τους πάντες στον οργανισμό, από κάτω μέχρι την κορυφή.

Όσο για τους φιλάθλους, θα είστε πάντα την καρδιά μου. Go Reds!


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :