Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

«ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ!»

Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον ο μπασκετικός Ολυμπιακός καθώς μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του κορυφαίου παίκτη της ηλικίας του,Νίκου Αρσενόπουλου,οι ερυθρόλευκοι ένταξαν στο δυναμικό τους και τον Απόστολο Μιχαήλ από την Παναγίτσα της Εύβοιας ... σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «eviabasket.gr»:


Μια σπουδαία εξέλιξη για τον Απόστολο Μιχαήλ της Παναγίτσας, αποτελεί αναμφίβολα η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον νεαρό παίκτη να εξαργυρώνει το ταλέντο του και την πολύ καλή του παρουσία ιδίως τα τελευταία δύο χρόνια με μια μεταγραφή που αναμφίβολα αποτελεί όνειρο κάθε νεαρού αθλητή!

Οι “ερυθρόλευκοι” παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τον παίκτη και σήμερα ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα του αποκτώντας τον Μιχαήλ από την Παναγίτσα με μορφή δανεισμού για 3 χρόνια και δυνατότητα μετέπειτα ελεύθερης μεταγραφής.


Σπουδαία κίνηση όμως και για την πρώην πλέον ομάδα του, την Παναγίτσα που έδειξε με τον καλύτερο τρόπο με αυτή τη μεταγραφή, πως δίκαια αποτελεί τον πόλο έλξης των πιτσιρικάδων τα τελευταία χρόνια στη Χαλκίδα, ανοίγοντας παράλληλα μα αυτή τη μεταγραφή δίαυλο με τον Ολυμπιακό ώστε να υπάρχει συνεχής παρακολούθηση των πιτσιρικάδων στις ακαδημίες της ομάδας.


Ακόμα, κάτι επίσης σημαντικό, είναι ότι η Παναγίτσα απέδειξε έμπρακτα με την παραχώρηση του Μιχαήλ στον Ολυμπιακό, ότι δεν μπαίνει εμπόδιο στην εξέλιξη των αθλητών της αλλά και στις αποφάσεις των γονιών τους, στηρίζοντας τα θέλω τους.

Ο Μιχαήλ να αναφέρουμε, πως με την Παναγίτσα κατέκτησε 2 πρωταθλήματα παίδων της ΕΣΚΑΣΕ έχοντας συνεχόμενες κλήσεις στην Εθνική Ελλάδας U15, δουλεύοντας αυτά τα χρόνια υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Μιχαήλ που τον βοήθησε αναμφίβολα στην εξέλιξη που είχε, φτάνοντας στο σημερινή μέρα και στη μεταγραφή του στο παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :