Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΓΟΥΑΪΤ!


Ο Ολυμπιακός θα παρακολουθεί το Summer League του Ορλάντο (2-8/7) για χάρη του Οκάρο Γουάιτ και ο Ντιμίτρις Νίκολς θα μπορούσε να θεωρηθεί εναλλακτική, αλλά δεν... πολυαρέσει στους ερυθρόλευκους.

Ο Οκάρο Γουάιτ τράβηξε τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του με τον Άρη και ο Ολυμπιακός, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, δεν έχασε την ευκαιρία να του καταθέσει πρόταση να συνεχίσουν μαζί, αλλά ακόμη και τότε τα... «θέλω» του παίκτη ήταν συγκεκριμένα: Πρώτα η ευκαιρία για συμβόλαιο στο ΝΒΑ, μετά τα υπόλοιπα.

Το... ξεκαθάρισμα βέβαια δε θ' αργήσει πολύ ακόμα, αφού το Summer League του Ορλάντο, όπου θα συμμετάσχει με τους Μάτζικ, βρίσκεται προ των πυλών (2-8/7).

Ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν, παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον 24χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, αλλά παράλληλα, όπως είναι φυσικό, διάφοροι ατζέντηδες προτείνουν τους πελάτες τους για... παν ενδεχόμενο.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντιμίτρις Νίκολς, είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν προταθεί στους πρωταθλητές, αλλά η περίπτωσή του δε... συγκινεί πολλούς στον Ολυμπιακό και ο σοβαρότερος λόγος είναι ότι ΔΕΝ είναι πάουερ φόργουορντ.

Επομένως ο Γουάιτ ήταν και παραμένει η βασική επιλογή και μένει να φανεί αν και ο ίδιος ο παίκτης έχει αυτόν προτεραιότητα σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει στην πατρίδα του.






Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :