Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ


Σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού αναμένονται από σήμερα, καθώς διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι καθοριστική για την λήψη αποφάσεων, από τον Μάρκο Σίλβα και τη διοίκηση των πρωταθλητών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει άμεσα μια επικοινωνία (πιθανότατα) με τον Γιάννη Βρέντζο, προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία κάποια μεταγραφικά θέματα των ερυθρόλευκων.

Ένα εξ αυτών είναι φυσικά και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Μάρκο Σίλβα ν' αποφασίζει για τον παίκτη που θα πάρουν οι πρωταθλητές. Βέβαια η απόκτηση κεντρικού αμυντικού δεν είναι το μοναδικό μεταγραφικό... “μέτωπο” του Ολυμπιακού, καθώς, όπως έχουμε πολλές φορές αναφέρει, οι ερυθρόλευκοι κινούνται για εξτρέμ αλλά και για αμυντικό μέσο.

Ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στην πατρίδα του και περνά τις μέρες των διακοπών με την οικογένεια του, έχοντας όμως παράλληλα το μυαλό του και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Η πρώτη συγκέντρωση των πρωταθλητών Ελλάδος για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι στις 20 του μήνα, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έρθει στη χώρα μας δύο – τρεις μέρες νωρίτερα, ώστε να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία στο Λάνγκεφελντ, αλλά και για να συναντηθεί με τους ιθύνοντες των ερυθρόλευκων, προκειμένου να μιλήσουν και για μεταγραφικά θέματα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :