Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΤΑ... ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ!


Αλλάζουν άρδην τα δεδομένα όπως ήταν μέχρι τώρα γνωστά, όσον αφορά τους μεταγραφικούς περιορισμούς στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοργανώτρια Αρχή θα επιτρέπει πλέον στις ομάδες να κάνουν μεταγραφές μέχρι και την 1η Μαρτίου! Ετσι οι σύλλογοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν όσες αλλαγές επιθυμούν μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ωστόσο εδώ μπαίνει ένας σημαντικός περιορισμός, καθώς προϋπόθεση θα είναι ο παίκτης να μην προέρχεται από ομάδα της Ευρωλίγκας. Μεταγραφές και από ομάδες της Ευρωλίγκας θα μπορούν να γίνουν μόνο το διάστημα από το τέλος του πρώτου γύρου ως την έναρξη του δεύτερου. Δηλαδή εντός ενός τριημέρου μόνο.

Μια απόφαση σημαντική, καθώς ο Τζόρντι Μπερτομέου και οι συνεργάτες του αντιλαμβάνονται πως η νέα σεζόν θα είναι ακόμη πιο απαιτητική, με περισσότερα ματς και υποχρεώσεις και συνεπώς οι ομάδες καλούνται να αντιμετωπίσουν την κούραση και τους τραυματισμούς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :