Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! *VIDEOS*

Από 8/6 σας είχαμε ενημερώσει ότι το νέο μεγάλο ταλέντο του Ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Αρσενόπουλος είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό (δείτε το σχετικό θέμα και δύο βίντεο του νεαρού παίκτη εδώ).

Σήμερα, το έγκυρο "eurohoops" αποκαλύπτει ότι ο 16χρονος με το πλούσιο ταλέντο αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, αφού "οι πρωταθλητές υπέγραψαν με τον Νίκο Αρσενόπουλο του ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘ. (Teleunicom BAC), της σχολής μπάσκετ δηλαδή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, του Δημήτρη Ιτούδη και του Κώστα Παταβούκα ως χεντ κόουτς του παιδικού τμήματος".

Ο Αρσενόπουλος ήταν εισήγηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και η διοίκηση έκανε ότι έπρεπε για να ντυθεί ο νεαρός εκτελεστής του Παναθηναϊκού (δείτε το γιατί... εκτελεστής σε βίντεο εδώ) στα ερυθρόλευκα. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι να μην δοθεί κάπου δανεικός αλλά να παραμείνει στο παιδικό τμήμα του Θρύλου και εφόσον όλα πάνε καλά να προωθηθεί σιγά σιγά στην πρώτη ομάδα.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Αρσενόπουλου (1.95 μ.) αναμένεται να γίνει μετά το τέλος της τελικής φάσης του παιδικού πρωταθλήματος και σαφώς πρόκειται για μία ακόμα μεγάλη επένδυση του Ολυμπιακού που κάθε χρόνο κάνει κινήσεις για το μέλλον του. 

Δείτε το τελευταίο scouting report του 2016 που κυκλοφορεί για τον Αρσενόπουλο : 


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :