Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ... ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΒΙΚΤΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ 11ΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΧΑΠΟΕΛ


Τα πράγματα είναι πλέον... ξεκάθαρα σε ότι έχει να κάνει με την εντεκάδα που θα παρατάξει ο Βίκτορ στον μεθαυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Χάπεολ Μπερ Σεβά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ισπανός τεχνικός επιβεβαίωσε και στη σημερινή προπόνηση (με βάση τα όσα δοκίμασε στου Ρέντη) ότι οι ερυθρόλευκοι θα έχουν διάταξη 4-2-3-1 με τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου και όχι στα άκρα της επιθετικής τριάδας.

Σίγουρο θεωρείται επίσης ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κέρδισε το... “στοίχημα” για τη θέση δίπλα στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Βίκτορ να δείχνει εμπιστοσύνη στον νεαρό μέσο.

Η εντεκάδα λοιπόν που θα ξεκινήσει στο μεθαυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά είναι η ακόλουθη. Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Σεμπά και Ιντέγε.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης αναφοράς ότι ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει την ευκαιρία στον Σεμπά, επιβραβεύοντας τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για την προσπάθεια που έχει κάνει. Ο Σεμπά ήταν και από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Ατρόμητο και σε συνδυασμό με την κακή απόδοση του Πάρντο, οδηγεί τον Βίκτορ στην απόφαση να χρησιμοποιήσει βασικό τον Βραζιλιάνο.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :