Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΛΑΝΓΚΕΝΦΕΛΝΤ... ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!


Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού τελείωσε, με την τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων επί αυστριακού εδάφους να πραγματοποιείται το πρωί της Παρασκευής.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ δεν θέλησε να αφήσει τους παίκτες του χωρίς προπόνηση, παρά το απογευματινό ταξίδι για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Αυτή περιελάμβανε πολύ τακτική, κάτι που δούλεψε όλες τις ημέρες της παραμονής της ομάδας στην Αυστρία ο Ισπανός τεχνικός.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχωρούν οι ερυθρόλευκοι από το Λάνγκενφελντ, όπου παρέμειναν για 10 ημέρες, αλλάζοντας μετά από πολλά χρόνια το Ζέεφελντ.

Το προπονητικό κέντρο αλλά και η τοποθεσία, όπως έχουμε αναφέρει, ήταν εξαιρετικά, με τον καιρό να είναι αρκετά δροσερός για την εποχή. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες οι προπονήσεις αλλά και το φιλικό παιχνίδι με την Βάκερ Ίνσμπρουκ πραγματοποιήθηκαν υπό βροχή.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :