Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ «ΘΕΛΩ» ΤΟΥ ΒΙΚΤΟΡ!


Ο Βίκτορ Σάντσεθ έχει κάνει ξεκάθαρα τα... «θέλω» του για τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν στον Ολυμπιακό και κρίνοντας από το ποιοι κόπηκαν είναι ξεκάθαρα ποια είναι τα κενά που θα καλυφθούν.

Με τους Γιαννιώτα, Μπέρτο, Γούτα και Ολαϊτάν να είναι στους... κομμένους, ο προπονητής των ερυθρόλευκων ξέρει πολύ καλά ότι το υπάρχον ρόστερ του χρειάζεται... ενίσχυση σε συγκεκριμένους τομείς.

Ετσι, φαντάζει σίγουρη η απόκτηση ενός στόπερ, ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Ιντέγε - Πουλίδο, ενώ από εκεί και πέρα αναμένεται κίνηση και για δύο εξτρέμ, ενώ από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ βγαίνει ότι θα γίνει κίνηση για ένα 8άρι.

Το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι «παίζει» τελευταία για αρκετές ομάδες της Ιταλίας, όπως οι Τζένοα, Μίλαν και Νάπολι και μένει να φανεί αν θα δημιουργηθεί τρύπα στην εν λόγω θέση.

Στα δεξιά με τους Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας και Βούρο υπάρχει... πληθώρα λύσεων αν και ο Ομάρ είναι και αυτός στη λίστα με τους παίκτες που το όνομά τους "παίζει" για μεταγραφή.

Οι κινήσεις που θα γίνουν από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αναμένεται να πραγματοποιηθούν μετά τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, όπως τονίζουν οι ερυθρόλευκοι, οπότε μέχρι τότε... υπομονή.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :