Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ 3-2! *VIDEOS*


Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-2 την Βέστερλο στο 4ο φιλικό προετοιμασίας του.

Γκολ και θέαμα προσέφερε ο Ολυμπιακός στο κατά σειρά 4ο φιλικό του στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία. Ο Θρύλος κέρδισε με 3-2 την Βέστερλο στην έδρα της σ’ ένα ματς που η ομάδα έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο, έχοντας όμως και νεκρά διαστήματα. Ο πρωταθλητής Ελλάδας «έβγαλε» ωραία «πράγματα» στον αγωνιστικό χώρο αποδεικνύοντας πως οι ερυθρόλευκοι κατανοούν πλήρως όλα όσα τους ζητάει ο Βίκτορ Σάντσεθ στις προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο έξοχα γκολ (το άλλο με πέναλτι) και δημιούργησε πολλές υπέροχες φάσεις μπροστά στα καρέ της Βέστερλο ενώ είχε και δοκάρι.

Όμως, πέρα από το αποτέλεσμα το οποίο, ως γνωστόν, στα φιλικά προετοιμασίας μετράει λιγότερο από άλλα στοιχεία, αξίζει να χαμογελάει κανείς για την εικόνα όλων των παικτών. Ωστόσο, ένα μεγάλο μπράβο παραπάνω πρέπει να πει κανείς στα πιο νεαρά παιδιά που βρέθηκαν στην προετοιμασία προερχόμενα από την ομάδα Νέων. Το πιο ωραίο γκολ εξάλλου ήταν αποκλειστικό δημιούργημα δύο εξ’ αυτών (Μανθάτης και Ανδρούτσος) των παιδιών.

Πολύ θετική ξανά ήταν η εικόνα δύο από τους νεοαποκτηθέντες της ομάδας μας, δηλαδή των Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια ενώ την ερυθρόλευκη φόρεσε ξανά ο Καμπιάσο που αγωνίστηκε ως αλλαγή. Όπως και να ‘χει, μόνο θετικά πράγματα έχει να επισημάνει κανείς απ’ αυτό το ματς στο οποίο ο Βίκτορ Σάντσεθ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε συνολικά 23 ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 3-0 στο 65ο λεπτό και κυριαρχούσε πλήρως ως το τελευταίο 10λεπτο που... «επέτρεψε», λόγω κούρασης, στην γηπεδούχο να κάνει φάσεις και να βάλει δύο γκολ, εξού και τα... νεκρά διαστήματα.

ΒΕΣΤΕΡΛΟ (Μπομπ Πίτερς): Βαν Λάνγκεντονκ, Απάου, Ντάεμς, Χένκενς, Ντε Κουλέρ, Χίλαντ, Μουστόε, Σούερμανς, Χέιμανς, Μόλενμπεργκ, Μανιάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο (46’ Χουτεσιώτης), Μποτία (46’ Ντε Λα Μπέγια, 74’ Σιόβας), Ντα Κόστα (63’ Μιλιβόγεβιτς), Μαζουακού (63’ Τσιμίκας), Φιγκέιρας (63’ Βούρος), Κασάμι (63’ Καμπιάσο), Ζντιέλαρ (63’ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (63’ Φορτούνης), Μανθάτης (63’ Ντουρμάζ), Σεμπά (63’ Πάρντο), Πουλίδο (46’ Ιντέγε).


Δείτε τα γκολ από την κάμερα της nova...

Το 1-0 από τον Πουλίδο ΕΔΩ

Το 2-0 από τον Ανδρούτσο ΕΔΩ

Το 3-0 από τον Ιντέγε ΕΔΩ

Το 3-1 ΕΔΩ

Το 3-2 ΕΔΩ
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :